Desetogodišnja obljetnica Atosa u Hrvatskoj

Ove godine Atos slavi 10 godina postojanja u Hrvatskoj. Desetogodišnja obljetnica potaknula ih je da nakon dugo vremena uživo budu u društvu svojih kolega. Proslave su imali u Zagrebu i Splitu, dok okupljanje u Osijeku tek slijedi. Na proslavi u Zagrebu imali su posebne goste, svoje drage prijatelje iz Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj i Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske: francuskog veleposlanika Gaëla Veyssièrea, savjetnicu za gospodarstvo Florence Bouyala Imbert, atašea za kulturu Thomasa Schnabela, predsjednicu Komore Višnju Ježić Sorić i voditelj ureda Marka Klenovića.


„Želim se zahvaliti svim kolegama koji Atos čine odličnim mjestom za rad. Veliko je zadovoljstvo i privilegija graditi budućnost u tako dobrom društvu “, rekao je Sandi Marušić, predsjednik Uprave Atosa u Hrvatskoj.


Atos je globalni lider u digitalnoj transformaciji i europski broj jedan u cyber sigurnosti, oblaku i računarstvu visokih performansi (HPC). Grupa je svjetski partner u informacijskoj tehnologiji za Olimpijske i Paraolimpijske igre. Atos u Hrvatskoj zapošljava preko 230 ljudi i ima urede u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Nositelj je prestižnog certifikata Great Place to Work (GPTW), najpoznatijeg svjetskog priznanja u području zadovoljstva zaposlenika.