Dobrodošlica našoj novoj tvrtki članici: Sedam IT

Sedam IT je istaknuta tvrtka u krugu vodećih hrvatskih isporučitelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. U našem poslovnom krugu poznati smo kao vrhunski stručnjaci za razvoj i isporuku vlastitih i renomiranih vendorskih ICT rješenja, s naglaskom na individualan pristup svakom klijentu. Nalazimo se u 100%-tnom domaćem vlasništvu, a konstantno se dokazujemo i na velikim inozemnim projektima.


Počeci razvoja i inicijalan rast proizašli su iz vlastito razvijenih rješenja: Sedam CRM-a, Sedam Kontakt Centra te Sedam Karat 24 rješenja. Već u početnim godinama poslovanja okupili smo tim vrhunskih stručnjaka i ostvarili značajne rezultate koji su nam omogućili brzi rast. U 2018. godini izvrsnot nas vodi ka osvajanju međunarodnog tržišta, zbog čega smo 2019. godine proglašeni jednom od najuspješnijih domaćih tvrtki u segmentu softvera s najvišim postotnim rastom izvoza. Portfelj pokriva cjelokupne ICT potrebe poduzeća: od infrastrukture i optimizacije do softverskih rješenja razvijenih za postozanje specifičnih poslovnih ciljeva.


Inovacije su osnovnim zahtjevom kreiranja poslovnih planova za budući razvoj poslovanja, pa sukladno tome brojimo brojimo preko 100 uspješno izvršenih projekata, višestruke POC-eve s područja pametnog upravljanja proizvodnjom i ditribucijom enelektrične energije te energije vjetroelektrana, sustava plaćanja nove generacije, e-dijeljenje znanja, pametnog upravljanja mrežom i različitim kanalima komunikacije. Neprekidno ulaganje u inovacije dovelo je do razvoja 4 interna startupa među kojima posebno ističemo:

  1. Matison, usmjeren na razvoj iIi prodaju Matison Mediation Platforme. Platforma je fleksibilan i modularan sustav koji pružateljima komunikacijskih usluga pruža mogućnost zakonitog presretanja kako bi mogli pratiti, administrirati i održavati usklađenost te komunikacije s državnim zakonima i propisima. Rješenje je usklađeno s međunarodnim standardima te osigurava najvišu razinu kompatibilnosti s pružateljima telekomunikacijskih usluga i odredbama postavljenih I mnogobrojinih zankonskih reuglativa istovremeno.
  2. Sedam Pay kao jednistveno rješenje za upravljanje bezgotovinskim transakcijama što uključuje prihvat velikog broja platnih instrumenata, autorizaciju njihova korisnika i pripremu za provedbu pocesiranja plaćanja za financijske institucije (banke I kartičarske kuće). Uz samo rješenje, nudi mogućnost odabira uređaja za prihvat platnog instrumenta: Smart POS rješenje i Soft POS rješenje koji pametni telefon pretvara u platni uređaj. Obe vrste uređaja dodatno su u mogućnosti podržati razne aplikacije trgovca (Blagajnu, Loyalty, Potpis  dokumenata na terenu) čime s jednim rješenjem kupac dobiva All-in-one rješenje


Naši vrhunski stručnjaci broje preko 300 položenih certifikata među kojima su i oni najprestižniji , kakvih je samo nekoliko u svijetu. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu svojih usluga, brigom o zaposlenicima i korisnicima te, iznad svega, pružanjem kvalitetnih rješenja i usluga, stojimo uz bok najboljim svjetskim praksama. Osim pojedinačnih postignuća, imamo i brojne međunarodno priznate statuse, što nas svrstava među prestižne i najkonkurentnije tvrtke u regiji, ali i šire.


U ovoj priči mi nismo sami. Uspjeh gradimo kroz ljude u čak pet gradova kako bi stvarali, rasli i širili tržišnu prisutnost. Takav način poslovanja omogućava nam pružanje kompletne usluge te brzo i uspješno ostvarenje poslovnih ciljeva svih naših korisnika. Bez obzira je li riječ o radu na projektima, suradnji s klijentima ili običnim svakodnevnim zadacima, svemu pristupamo s visokom razinom odgovornosti. Vrednujemo slobodu i inovativno razmišljanje, ali istovremeno smatramo da su povjerenje i kvalitetna suradnja ključni za zadovoljstvo svih uključenih strana.


https://www.sedamit.hr/